Hitta oss

Här befinner vi oss

Köpmangatan 14


Gymmet på Köpmangatan 14 är då den största och första anläggningen i raden av Star Gym som har öppnat. Här lades grunden och gymmet öppnades 26 Maj 2012. En väl tilltagen maskinpark från Matrix, Strenght, Gym Leco och Nordic Gym. Utbyggnad med HIIT-koncept finns att nyttja för alla medlemmar. Personal finns på plats måndag-fredag.

Gymmet är öppet 24/7 för dig som är medlem.

Affärsgatan 18 (Kvissleby)

​​​​​​​
Aldrig har vi haft så stort intresse inför en nyöppning, här i Kvissleby har vi blivit mottagen med öppna armar! Gymmet är fullt utrustat med en generös maskinpark och fria vikter. Även hjärtat tillsammans med konditionen kan få sin träning här med bra utbud på konditionsmaskiner.
​​​​​​​
Gymmet är öppet 24/7 för dig som medlem.

Ekenäsvägen 1 (Sundsbruk)

​​​​​​​
Denna charmiga lilla anläggning innehåller allt man behöver för ett bra träningspass. Enkelt att parkera direkt utanför för dig som vill ta bilen.

Här finns personal att träffa 1 dag i veckan ett par timmar om man har frågor eller funderingar, annars går det så klart lika bra att kontakta oss per telefon eller via mail som vanligt.

Gymmet är öppet 24/7 för dig som är medlem.

Köpmangatan 29 (Timrå)

​​​​​​​
Gymmet ovanpå Coop i Timrå blev snabbt väldigt populärt. Efter utbyggnaden är nu gymmet rejält tilltaget och har 2 olika rum, i det ena hittar du maskinpark med viktmagasin tillsammans med konditionspark och en väl tilltagen hantelyta ihop med 2 cablecrossar. I det andra rummet hittar du en hel rad med plateload-maskiner, bänkpressar, racks och en trx-rigg.

Gymmet är öppet 24/7 för dig som är medlem.

Köpmangatan 44 (Timrå)

​​​​​​​
Denna lilla anläggning blev ett extra tillskott i Timrå som många uppskattar. Här har du en härlig AC i ryggen under varma sommardagar. Maskinpark från Nordic Gym, fria vikter och en konditionspark finns att tillgå. Även detta gym har naturligtvis öppet 24/7 för dig som är medlem.

Berglundvägen 37 (Sörberge)

​​​​​​​
I Sörberge tog vi över Sibyllas gamla lokal. Med gym både i Timrå och i Söråker kändes det logiskt att även ett Star Gym behövs i Sörberge. Fina maskiner från Nordic Gym pryder detta bra utformade gym. Här är det ingen bemanning så det är endast du som medlem som kommer in här. Är du intresserad av att testa på här? Kontakta oss så löser vi det på ett bra sätt.

​​​​​​​Öppet för dig som medlem 05-23!

Stallvägen 2 (Söråker)

​​​​​​​
I Söråker blev vi varmt välkomnade in som en del av samhället. Många var väldigt sugna på att kunna träna och röra på sig men ville slippa behöva åka biten till Timrå för att behöva göra det. Lösningen kom med oss. Idag är gymmet i Söråker välbesökt och väldigt omtyckt. Här är det ingen bemanning så det är endast du som medlem som kommer in här. Är du intresserad av att testa på här? Kontakta oss så löser vi det på ett bra sätt.

Gymmet är öppet 24/7 för dig som är medlem.

riksvägen 33 (bräcke)

​​​​​​​
Info info info info info

Gymmet är öppet 24/7 för dig som är medlem.